GRATIS

Maak kennis met Living on the Beach

In onze brochure laten we u kennismaken met Kaapverdië. Leer meer over het klimaat en de cultuur van deze tropische eilandenarchipel. We lichten toe wat de formule van Living on the Beach zo speciaal maakt en waarom u nú moet investeren in vastgoed op de Kaapverdische eilanden. Daarnaast krijgt u ook een eerst indruk van ons exclusieve aanbod.

Vastgoedinvesteringen
op de Kaapverdische eilanden

Na meer dan 10 jaar ervaring in Belgisch vastgoed ontdekten we op Kaapverdië een enorme opportuniteit. Het toerisme en meer bepaald de bouw van luxeresorts zijn er in volle ontwikkeling.

Investeer

Wanneer je in vastgoed investeert is zowel uw kapitaalgroei als uw rendement de sleutel van succes, daarom is het belangrijk dat deze twee elementen aanwezig zijn.

Verdien

  • 10% netto rendement vanaf dag één tot en met opening,
  • 7% gewaarborgd verhuurrendement vanaf opening resort.
  • U bent eigenaar van een vastgoed met grond bij notariële akte.
  • Na 5 jaar herverkoop optie via The Resort Group Plc. Doorverkoop van uw eigendom is mogelijk op elk moment, zonder enige verplichting aan derden.

En geniet

Kaapverdië is een opkomende vakantiebestemming die wint aan populariteit bij Europeanen dankzij zijn gastvrije lokale bevolking, de zeer stabiele politiek en niet te vergeten het hele jaar door zon.

Kom in de stemming

Onderstaande filmpjes geven u alvast een eerste indruk van Kaapverdië.